ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΤΡΗΣ

Καλώς ήρθες στο ασφαλιστικό μας γραφείο,

Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να καλύψεις την κάθε σου ασφαλιστική ανάγκη με τον τρόπο που επιθυμείς.

Αν θέλεις να ασφαλίσεις κάτι σημαντικό, όπως η ασφάλιση υγείας και περιουσίας, τότε ζήτησε μια συνάντηση μαζί μας και σύντομα θα είμαστε κοντά σου για να λύσουμε την κάθε σου απορία. Αν πρόκειται για κάτι που μπορείς να ασφαλίσεις μόνος/η σου, όπως το αυτοκίνητο και τη μηχανή, μπες στο e-shop μας. Εύκολα και γρήγορα θα έχεις όλη την ασφαλιστική αγορά μπροστά σου για να συγκρίνεις και να επιλέξεις.

Στόχος μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες ασφάλισης με γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο ασφαλιστικών εταιρειών και συνεργαζόμενων γραφείων.

 

Γιώργος Μπάτρης

Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

Βιογραφικό

Γιατί μαζί μας

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

BE WORTH

Με εμπειρία πάνω από εικοσιπέντε χρόνια στην ασφαλιστική αγορά, το γραφείο του Νίκου Τσούμα μας προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις από επιλεγμένες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς

INSURANCE PRO

Ο μεγαλύτερος οnline ασφαλιστής insurancemarket.gr μας προσφέρει τεχνογνωσία, καινοτομία και ψηφιακή υπεροχή, που σου επιτρέπει να μπεις στο e-shop μας και να ασφαλιστείς γρήγορα και έξυπνα.

CONSENCOUS

Από τους μεγαλύτερους International Health Care brokers της Ελλάδας και αντιπρόσωπος των BUPA, AXA PPP και Cigna, μας παρέχει ασφαλιστικές λύσεις σε διεθνές επίπεδο.

MATRIX

Broker των Lloyd’s με εξειδίκευση στην ασφάλιση ειδικών ασφαλιστικών κινδύνων όπως Aviation, Marine, Cyber Risk και Lability.